Son günlerde forma tanıtımı filmleri ile gündeme gelen Amedspor ve Vanspor’dan sonra Muşspor’da Kürtçe müzikle yaptığı forma tanıtım film ile gündeme geldi. Vanspor’un forma tanıtımı için yayınladığı video Türkiye’de büyük ses getirirken bazı kesimler tarafından da olumsuz eleştiriler aldı. Yapılan eleştiriler sonrası Beyaz TV spor yorumcusu Ertem Şener’den canlı yayında Vanspor’a sahip çıkarak; “Van bizim şehrimiz, ben burada olduğum sürece Vanspor’a laf söyletmeyeceğim" dedi.

ERTEM ŞENER'DEN CANLI YAYINDA VANSPOR'A TAM DESTEK

Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar! Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar!

Türkiye liglerinde takımların sıkça kullanmaya başladığı yeni sezon formalarının tanıtım filmi ile gösterimi Doğu ve Güneydoğu takımları arasında yaygınlaşmaya devam ederken bazı kesimler tarafından olumsuz yorumlar gelmeye başladı. Bu kayıtsız kalmayan ekranların sevilen yüzü spor yorumcusu Ertem Şener’den Vanspor ve diğer doğu takımlarına tam destek geldi. Şener Açıklamasında Van bizim şehrimiz, ben burada olduğum sürece ne Amedspor’a, ne Vanspor’a, ne Diyarbakır’a, ne Bingöl’e, ne Muşspor’a laf söyletmeyeceğim dedi.

“VANSPOR’A LAF SÖYLETMEYECEĞİM"

Beyaz TV’de yayınlanan "Derin Futbol" programı ünlü sunucusu Ertem Şener, yaptığı açıklamada, “Van bizim şehrimiz, ben burada olduğum sürece ne Amedspor’a, ne Vanspor’a, ne Diyarbakır’a, ne Bingöl’e, nede Muşspor’a laf söyletmeyeceğim," ifadelerini kullandı.

Bu önemli destek, Vanspor taraftarları arasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Şener’in sözleri, hem takım yönetimi hem de futbolcular için moral kaynağı olurken, Vanspor’un hedeflerine ulaşma yolunda motivasyonu artırdı.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ