Erciş Belediyesi, ‘ilçe merkezinde ne varsa merkeze en uzak mahallede de aynı kalitede hizmet olacak’ hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sahada yoğun bir çalışma yürütürken ilçede tadilat isteyen yolların yapımına başlandı. 

Erciş Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollara sahip olması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipleriyle saha çalışmalarına başladı. Bu kapsamda ekipler, ilçenin dört bir tarafında asfalt yama, tadilat çalışmalarının yarı sıra, alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek çalışmalarına devam ediyor.

Van'da seyir halindeki otomobil alev alev yandı (VİDEO) Van'da seyir halindeki otomobil alev alev yandı (VİDEO)

"Her mahalleye eşit kalitede hizmet gidecek"

Erciş Belediyesi Eş Başkanları; “Her mahalleye eşit kalitede hizmet götürme anlayışımızla Erciş’in genelinde çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar ile Erciş adım adım yenileniyor, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir ortam için çalışan Tek bir derdimiz var, ilçemizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için ilçe genelinde gerek yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - VEYSEL İZGİ