Gram altın savaş zamanı ne olacak! Uzmanlar ilk kez açıkladı Gram altın savaş zamanı ne olacak! Uzmanlar ilk kez açıkladı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilik yaşına dair önemli açıklamalar yaparak, 50’li yaşlarda emekliliğin olamayacağını vurguladı. Güler, Türkiye’de emeklilik sisteminin iyileştirilmesi için 2024 ve 2025 yıllarını belirledi. Bu yıllar içinde yapılacak yasal değişikliklerin sosyal adalet ve eşitlik ilkesine dayanması gerektiğini belirtti. Güler, emeklilik sisteminin gelişmiş ülkelerdeki uygulamalara uygun hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilik yaşına ilişkin şu ifadeleri kullandı;

2024-25 yılı için bazı farklılıklar oluşacağına yönelik çalışma olduğu bilgisi geldi. Bazılarında ufak farklar olduğu söyleniyor. Rapor çıkarsa adil eşit düzenlemeyi hayata geçiririz.

Ortak çalışma yürütüyoruz. Yasal düzenlemeye ihtiyaç varsa değerlendireceğiz. 50’li yaşlarda emeklilik düşünülemez. 45-50’li yaşlarda emekli gelişmiş ülkelerde göremezsiniz. Adil bir noktaya taşımamız lazım. Çabamız ve gayretimiz devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi