CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23-27 Ekim tarihlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van illerini ziyaret edeceği bir Doğu turu başladı. Doğu turu kapsamında Van dahil birçok ili ziyaret edecek olan Özgür Özel’in Van ziyaretinin ayrıntıları belli oldu. İşte Van programının detayları…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıkladığı, ekim ayının son haftasında gerçekleşecek ziyaretin detayları belli oldu.

ÖZGÜR ÖZEL, DİYARBAKIR’DA KÜRTÇE ŞARKILARLA KARŞILANDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu turu başladı. Bugün TBMM’de yapılan grup toplantısı sonrası doğu turunun ilk durağı olan Diyarbakır’a yola çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır’da Kürtçe şarkılarla karşılandı.

DİYARBAKIR’DA BAŞLAYIP VAN’DA SONA ERECEK

Buna göre, Özel'in, 23-27 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van'ı ziyaret etmesi planlanıyor. Ziyaretlerinde önemli açıklamalar yapacağı belirtilen Özel, Diyarbakır'dan başlayacağı turu Van'a yapacağı ziyaretle tamamlayacak. Özel’in Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Batman Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Şırnak Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etmesi öngörülüyor.

Hangi parti Hazine'den ne kadar yardım alacak? İşte 2025'te siyasi partilerin yardım tutarları Hangi parti Hazine'den ne kadar yardım alacak? İşte 2025'te siyasi partilerin yardım tutarları

BAHÇELİ’NİN “ABDULLAH ÖCALAN” ÇIKIŞI DA DEĞERLENDİRİLECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili sözleri siyasetin gündemine bomba gibi düştü. Bu bağlamda MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Abdullah Öcalan’a 'umut hakkı' tanınması hakkının da bu çağrı ile saklı olduğunu dile getirmiş ve bu sözler siyasetin gündemine bomba gibi düştü. Özel’in doğu turu sırasında kamuoyunda tartışılmaya başlanan MHP lideri Bahçeli’nin “Abdullah Öcalan” çıkışı ve partisinin politikasına ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

VAN PROGRAMININ DETAYLARI NETLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Van’da bir dizi etkinliğe katılmak için geliyor. Özel 26 Ekim Cumartesi günü Van’da olacak. Özgür Özel'in ilk durağı CHP Van il başkanlığı olacak saat 16.00'da gerçekleştirilecek törende İl başkanı ve il yönetimi ile görüşme gerçekleştirecek. Daha sonra Van Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan Gençlik buluşmasına katılacak. Özel saat 20.00'de ise Van’daki Sivil toplum kuruluşları ile yemekli bir toplantı gerçekleştirecek.

27 EKİM PAZAR GÜNÜ PROGRAMI

09:30 – Van Valiliği Ziyareti

10:15 – Van Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

12:00’de ise Van’dan ayrılması bekleniliyor…

Kaynak: HABER MERKEZİ