Narin'i kim ya da kimlerin öldürdüğüne ilişkin soruşturma sürerken Narin, okulların açıldığı gün toprağa verildi.Narin Güran'ın toprağa verilmesinin ardından da birçok kişi tarafından mezarının yaptırılması gündeme geldi. Diyarbakır Valiliği aldığı karar ile Narin'in mezarı yaptırırken, bölgeye gelenler ise mezarlığa uğramadan dönmüyor.

Narin Güran neden öldürüldü? İşte araştırmalara göre en güçlü neden… Narin Güran neden öldürüldü? İşte araştırmalara göre en güçlü neden…

MEZARININ YAPTIRILMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Narin'in cansız bedeninin toprağa verilmesinin ardından, bugün ise mezarı yapıldı. Diyarbakır Valiliği tarafından Narin'in mezarı yaptırılırken, bölgeye gelenler ise mezarlığa uğramadan dönmüyor. Narin'in mezarının yapıldığı sırada, mezar başındaki kalabalık da dikkati çekti.

KAÇ KİŞİ TUTUKLANDI?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı. 2 şüpheli ile tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: EN SONHABER