ŞEHRİVAN HABER - Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücade eden Muş Spor Kulübü sezonun ilk maçı öncesinde yeni sezon formalarının tanıtımını yaptığı bir video yayınladı.

Türkiye liglerinde takımların sıkça kullanmaya başladığı yeni sezon formalarının tanıtım filmi ile gösterimi Doğu ve Güneydoğu takımları arasında yaygınlaşmaya devam ediyor. Diyarbakır'ın 1. ligdeki takımı Amedspor ile başlayan daha sonra Vanspor, Batman Petrolspor'un devam ettirdiği kente has öğelerden, ezgilerden ve renklerden oluşan klipler ardı ardına yayınlanıyor.

Vanspor Basın Sorumlusu Rıdvan Süslü tarafından hazırlanıp yayınlandıktan sonra büyük ilgi gören Vanspor'un Kürtçe şarkılı klibi tüm ülkede büyük ilgi görmüş ve o film milyonlarca kişiye ulaşmıştı. Hem kentin tanıtımı hem de yeni sezon formalarının tanıtımı olarak öne çıkan klibe imza atan Süslü'nün çalışması bir çok kesimden de büyük ilgi görmüştü.

O klibin yayınlanmasının ardından bölge takımlarından Muş Spor Kulübü de benzer bir tanıtım yapmayı tercih etti. Süslü ve ekibinin Muş Spor Kulübü adına hazırladığı klip çalışması tamamlanarak bugün itibariyle yayınlandı. Aynur Doğan şarkısı ile oluşturulan klipte kentten renkli görüntüler işlendi.

3. Lig 1. Grup'ta oynanacak ilk maç öncesinde yayınlanan klipte yine Kürtçe ezgiler kullanılırken, bölgenin önemli tarihi, kültürel ve doğal mekanları klibe dahil edildi. Sarı Beyaz'lı ekibin formalarının da beğeni aldığı klip Muş Spor Kulübü resmi hesaplarından da paylaşılır paylaşılmaz büyük ilgi gördü.

Öte yandan Muş Spor Kulübü 7 Eylül'de sezonun ilk maçında Kahramanmaraşspor ile kendi evinde karşılaşacak.

İŞTE O KLİP

Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar Giresunspor-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ