TFF, A Milli Takım'da sol diz ön çapraz bağı kopan kaleci Doğan Alemdar’ın EURO 2024 kadrosundan çıkarıldığını açıkladı. Sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edilen genç kalecinin yerine Başakşehir'den Muhammed Şengezer'in kadroya dahil edildi.

2024 Avrupa Şampiyonası sürecindeki kaleci yeterliliğini sağlamak adına Başakşehir FK forması giyen Muhammed Şengezer kadroya davet edildi.

Türkiye'nin taraftar haritası çıkarıldı! İşte Van’da en çok taraftarı olan takım Türkiye'nin taraftar haritası çıkarıldı! İşte Van’da en çok taraftarı olan takım

TFF’den yapılan açıklamada; “A Millî Takımımızın dün akşam gerçekleştirilen antrenmanı esnasında dizinde travma meydana gelen millî kalecimiz Doğan Alemdar'ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. Yapılan kontroller neticesinde, Doğan'ın sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edildi ve millî kalecimizin tedavisinin bir sonraki aşamasına geçmek üzere kamptan ayrılmasına karar verildi. 2024 Avrupa Şampiyonası sürecindeki kaleci yeterliliğini sağlamak adına, RAMS Başakşehir Futbol Kulübünden Muhammed Şengezer, A Millî Takım kampına çağrıldı.” Denildi.

ÇEKYA MAÇININ HAKEMİ DE BELLİ OLDU

A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2024’te 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile oynayacağı üçüncü maçın hakemi belli oldu. A Milli Takım'ın EURO 2024'te Çekya ile oynayacağı maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ