Bu yıl yeni statüsü ile ilk kez düzenlenecek olan UEFA Avrupa Ligi’nde Türk takımlarının Avrupa yolculuğu Galatasaray'ın maçı İLE başlıyor. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında PAOK'u konuk ediyor. Galatasaray, Yunanistan ekibi PAOK'u yenip Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamayı hedefliyor. İşte Galatasaray-PAOK maçına dair tüm detaylar...

3 TÜRK TAKIMI AVRUPA'DA İLK KEZ AYNI LİGDE YER ALIYOR

Aziz Yıldırım cephesinden Okan Buruk açıklaması! Aziz Yıldırım cephesinden Okan Buruk açıklaması!

Yeni formatıyla ilk kez düzenlenecek olan UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye’yi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş temsil edecek. Avrupa Ligi'nde ilk maçlar bugün ve yarın (25-26 Eylül) oynayacak maçlarla başlayacak.

DEV MAÇ SAAT 22.00'DE TRT 1'DE

TRT, UEFA Avrupa Ligi’nde bugün ve yarın oynanacak 16 maçı canlı yayınla ücretsiz olarak futbolseverlerle buluşturacak. RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Mücadele TRT 1'den canlı yayınlanıyor.

İŞTE GALATASARAY-PAOK MAÇININ CANLI YAYIN LİNKİ

TRT 1 FREKANS AYARLARI 

Galatasaray-PAOK maçını izlemek için bazı ayarları yapmanız gerekmektedir. TRT 1 frekans ayarlama işlemi için televizyon ya da uydu alıcısının kumandasının ‘ayarlar’ bölümüne, oradan ‘kanal ayarları’ bölümüne girin. Karşınıza gelecek olan ‘manuel ayarlama’ kısmında aşağıda yer alan güncel frekans bilgilerini girin.
UYDU: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı 30000
FEC: 3/4

Kaynak: HABER MERKEZİ