Van Büyükşehir Belediyesi, startını geçtiğimiz günlerde verdiği “Duyarlı Toplum, Temiz Van” kampanyası kapsamında konser düzenleneceğini duyurdu.

Van'da bugün hava nasıl olacak? 25 Eylül 2024 Van'da bugün hava nasıl olacak? 25 Eylül 2024

İlk olarak geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarının ve kentteki bazı kuruluşların katılımıyla startı verilen kampanya devam ederken Büyükşehir'den kampanya ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

İŞTE KONSERE GELECEK İSİMLER

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Van Büyükşehir Belediyesi’nin “Duyarlı Toplum, Temiz Van’ sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kampanyası, farklı etkinliklerle sürüyor. Etkinlikler kapsamında Edremit Kent Meydanı’nda Kolektifa Rîtmên Azad ve Hîvron’un sahne alacağı konser düzenlenecek. Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından ortak yürütülen temizlik kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Sivil toplum örgütleri ve yurttaşların da katılım gösterdiği çalışmalar kapsamında kültürel etkinliklerle de farkındalık yaratılacak. Bu kapsamda “Şarkılarımız Güzel Bir Doğa İçin” sloganıyla bir konser düzenlenecek. Kürt müziğinin sevilen grubu Kolektifa Rîtmên Azad ve Hîvron’un sahne alacağı konser etkinliği 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da Edremit Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm Van halkının çevre konserine katılarak, yürütülen temizlik çalışmalarına destek vermesini istendi."

Whatsapp Image 2024 08 29 At 19.12.11

Kaynak: BASIN BÜLTENİ