Basın İlan Kurumu’nun ülke genelinde yaptığı değişiklikler sonrasında 1 Ağustos itibariyle Van Şube Müdürlüğü’ne Arda Aşkın atandı. 2020’den bu yana Van’da görev yapan Mevlüt Uluçamlıbel’in yerine Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürlüğüne atanan Aşkın, göreve başladıktan sonra kentteki gazetelere ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

Basın İlan Kurumu’nun Van ile birlikte Bitlis ve Hakkari’yi bünyesinde bulunduran Van Müdürlüğüne atanan Arda Aşkın, beraberinde müdürlük personeli Recep Mebet ile birlikte Şehrivan Gazetesi’ni ziyaret etti. Göreve başladıktan sonra bir süredir ziyaretleri kabul eden ve kentteki yerel basın ile ilgili süreçleri yürüten Aşkın, kentteki basın kuruluşlarına ideyi ziyaretler kapsamında Şehrivan Medya Grubu’na ait kampüste gazete yöneticileri ve çalışanları ile bir araya geldi.

Ziyarette Şehrivan Medya Grubu’ndan Ömer Aytaç Aykaç tarafından ağırlanan Aşkın, Basın İlan Kurumu’nun yeni dönemdeki çalışmaları, yerel basın ile ilişkiler ve yeni dönem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uzun yıllardır, BİK’te farklı kademelerde görev yapan ve tecrübeli bir isim olarak kente atanan Aşkan, Şehrivan’daki ziyaretinde kuruluş ile ilgili bilgiler aldı. Ziyaret kapsamında gazete çalışanları ile de bir araya gelen Aşkan, daha sonra çalışanlara başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.

ARDA AŞKAN KİMDİR?

Cinayet günü Van’daydı… Narin Güran’ın amcası Fuat Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Cinayet günü Van’daydı… Narin Güran’ın amcası Fuat Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Evli ve iki çocuk babası olan Arda Aşkın, 1979 Ankara doğumlu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Aşkın, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. 2009 yılında Basın İlan Kurumu Koordinasyon ve İdare Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Aşkın, 2014 yılında Ankara Şube Müdürlüğü'ne şef olarak atandı. 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Arda Aşkın, Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü olarak atandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ