Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürlüğünde değişiklik yaşandı. Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü olarak görev yapan Mevlüt Uluçamlıbel, Ankara Şube Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Mevlüt Uluçamlıbel’in yerine yeni atanan yeni isim de belli oldu. İşte yeni atanan isim…

YENİ ATANAN İSİM BELLİ OLDU

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü olarak görev yapan Mevlüt Uluçamlıbel, Ankara Şube Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü'ne Eskişehir BİK Müdürü Arda Aşkın atandı.

Van’da büyük operasyon! Milyonlarca liralık telefon ele geçirildi Van’da büyük operasyon! Milyonlarca liralık telefon ele geçirildi

MEVLÜT ULUÇAMLIBEL’İN KARİYERİ

Mevlüt Uluçamlıbel 1980 yılında Konya’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamlayan Uluçamlıbel, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu yönetiminde yüksek lisans yaptı. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem biriminde görev yapan Mevlüt Uluçamlıbel sırasıyla Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü ve Van Şube Müdürü olarak görev yaptı. 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Şube Müdürlüğü'ne atandı.

BİK VAN ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN ARDA AŞKIN KİMDİR?

Evli ve iki çocuk babası olan Arda Aşkın, 1979 Ankara doğumlu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Aşkın, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. 2009 yılında Basın İlan Kurumu Koordinasyon ve İdare Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Aşkın, 2014 yılında Ankara Şube Müdürlüğü'ne şef olarak atandı. 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Arda Aşkın, Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü olarak atandı.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL