Ligin üçüncü maçında Giresunspor deplasmanında konuk olan Vanspor FK, liderlik yarışında 3 puan almak için mücadele etti. Bu mücadele istediğini alamayan Vanspor 1-1 skorla 1 puan aldı. Maç sonrası önemli açıklamalarda bulunan Vanspor Başkanı Erol Temel, iyi bir oyun oynadık fakat şans bizden yana değildi dedi.

Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Van’daki uzmanlardan hayati uyarı… Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Van’daki uzmanlardan hayati uyarı…

Bu senenin şampiyonluk yılının olduğunu belirten Vanspor FK Başkanı Erol Temel, “gönül isterdi bugün üç puanı almaktı ama bir puan ile dönüyoruz. Başta taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Takımımız hiç bir zaman yalnız bırakmadılar. Ligin daha başlangıcındayız. Bugün sayısız pozisyon kaçırdık. Bu Memlekete hak olan şampiyonluğu getireceğiz. Bizler bu yola başkoyduk. Yönetim olarak, şehir olarak, taraftar olarak kenetlendik. Bizler Vanspor’un menfaatlerini gözeterek elimizden ne geliyorsa takımımız halledilen  yerde olacak. O sene bu sene olacak.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ