Van’da ayağı beton pompasına sıkışan işçi kurtarıldı Van’da ayağı beton pompasına sıkışan işçi kurtarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye’nin 39. partisi olarak Türk siyasi hayatına giren AK Parti, siyaset sahnesinde 23 yılı geride bıraktı. AK Parti’nin yıl dönümü dolayısıyla 81 ilde çeşitli programlar düzenlenirken, Van’da da AK Parti’nin yıl dönümü vesilesiyle İl Başkanlığı binasında bir program düzenlendi. Burada konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, partisince kente fazlasıyla hizmet yapıldığını dile getirdi.

“VAN KAMU YATIRIMLARINDA 81 İL ARASINDA 9’UNCU SIRADA”

Başkan Güray, Van’ın kamu yatırımlarında 9’uncu sırada yer aldığını belirterek, “Bugün 23 yıl sonra 14 Ağustos 2001’in yıl dönümü olan 23. yılımızı AK Parti’mizin kurulduğundan bugüne çeşitli serüvenler yaşadığı 23 yılı tekrardan yâd ediyoruz, kutluyoruz. İnşallah nice nice 23 yıllara… Cumhurbaşkanımızla, Cumhurbaşkanımızın izinde, AK teşkilatlarla yolumuza devam edeceğiz. Emin adımlarla devam edeceğiz. Van AK Parti ile tanıştıktan sonra, hükümetimizin 2002 yılındaki seçimlerinden sonra Cumhuriyet tarihi boyunca 2002 yılına kadar ilimize yapılan yatırımların 2002’den 2024 yılına kadar fazlasıyla hizmet yapıldığını bugün görüyoruz. Kamu yatırımlarında 81 il arasında Van 9’uncu sırada. Hükümetimiz sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Bakanlarla beraber Van’a birçok konuda destekte bulundular” dedi. 

GÜRAY: BİZ MEYDANI HİÇ KİMSEYE BIRAKMAYACAK TECRÜBEYE VE KADROLARA SAHİP OLAN BİR PARTİYİZ

Van’a yapılan yatırımların devam edeceğini dile getiren Güray, “Van’ı inşa ve ihya etme anlamında birçok konuda destekte bulundular. Bundan sonraki süreçte de inşallah bu destekler kalkınma, huzur, güven her şekilde devam edecek. AK Parti ile birlikte ilimizin son yıllarda yükselen bir turizm trendi var. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı hızla devam edeceğiz. İran’la olan ilişkilerimizi turizm açısından geliştirmeye devam edeceğiz. Biz büyük ve köklü bir partiyiz. Evet, son seçimlerde beklemediğimiz çok kötü bir sonuç ortaya çıktı. Ancak biz küllerimizden doğan, asla pes etmeyen, meydanı da hiç kimseye bırakmayacak tecrübeye ve kadrolara sahip olan bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızla birlikte tekrar yola devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“VAN’DAN GÜÇLÜ BİR SES OLARAK ALINAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA YER ALACAĞIZ”

Güray, 2028 seçimlerine dikkat çekerek, “İnşallah 2028 seçimlerine kadar teşkilatlarımızla birlikte yine Van’dan güçlü bir ses olarak alınan sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız. AK Parti mazlumun partisi olmuştur. AK Parti mağdurun partisi olmuştur. Yine aynı çizgide bölgede, ilimizde aynı hassasiyetle görevimize devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de inşallah teşkilatlarımıza yeni eklemeler, güçlü bir şekilde yeni insanlar, yeni vizyonlar, yeni gençler kazandırarak yolumuza devam edeceğiz. Bizim hedefimiz 2, 3, 5 yıllık değil, biz uzun vadeli planlar yapmakla meşgulüz. Bunu istiyoruz. Van’da da bu şekilde görevimize devam edeceğiz” diye aktardı.

Muhabir: FATMA NUR POLATCAN-VEYSEL İZGİ