Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Van’da düzenlenen yaz okulu programının kapanışı yapıldı. Binlerce öğrencinin katılımıyla düzenlenen programa AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da katılım sağladı. Burada konuşan Güray, AK Parti hükümeti olarak her daim Van'ın gençlerinin yanında olacaklarını belirtti.

BAŞKAN GÜRAY: VANLI GENÇLERDEN SIRTIMIZIN SAĞLAM OLDUĞUNU GÖRÜYORUM

Programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, sırtlarının sağlam olduğunu aktararak, “Bugün görüyorum ki sırtımız sağlam, milli ve manevi değerleri son derece önemli olan gençler çocuklar yetiştiriyoruz. Bu bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bu yüzden bir kez daha TÜGVA İl yönetimine teşekkür ediyorum. Dün AK Parti’nin 23'üncü yıl dönümünü kutladık. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hepinize selamlarını iletiyorum. Gençler şunu unutmayalım; bizler ülkenin en Doğusunda doğmuş olabiliriz, bizler zamanında birçok eksiklikle yetiştirilmiş olabiliriz ancak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti hükümeti ile birlikte başta Van olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da artık Batı'daki gençlerden hiçbir farkımızın, sosyal ve kültürel açıdan hiçbir eksiğimizin olmadığı günlere ulaştık” dedi.

Van’ın hayrete düşüren 38 yıllık değişimi Van’ın hayrete düşüren 38 yıllık değişimi

“AK PARTİ HÜKÜMETİ OLARAK HER DAİM VAN'IN KADİM VE KIYMETLİ GENÇLERİNİN OLACAĞIZ”

Güray, her daim gençlerin yanında olacaklarının altını çizerek şunları söyledi: “İnanıyorum ki bizler AK Parti hükümeti olarak Van'ın kadim ve kıymetli gençlerinin her daim olacağız. Bu yüzden sizler içinizdeki cevheri asla küçümsemeyin. İnşallah büyüdüğünüzde her biriniz birbirinden kıymetli gençler olacaksınız. Bu tabloyu gördükten sonra sırtımızın sağlam olduğunu bir kez daha gururla ve mutlulukla söyleyebiliyorum. Geleceğimiz güvenli ve huzurlu olsun. Filistin'deki mazlum halkımızın her daim yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer alalım. Fitneye fesada mahal vermeden, hiç kimsenin provokasyonuna gelmeden sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaktan asla vazgeçmeyelim.”

Muhabir: FATMA NUR POLATCAN