Bank of America, 3 Ekim tarihinde yaşanan hesap erişim sorunları nedeniyle müşterilerden özür diledi. Çevrim içi bankacılık ve ATM hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar, yerel saatle 12.30 itibarıyla başladı ve birçok kullanıcı sosyal medyada şikayetlerini dile getirdi. Banka, sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti ancak bazı müşteriler hâlâ teknik sorunlar yaşadığını bildirdi. Müşteriler, bakiyelerini sıfır olarak görmekten endişe duydu. Banka, sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Marketlerde yeni 'zam' dalgası: Ürünlerin fiyatı değişti Marketlerde yeni 'zam' dalgası: Ürünlerin fiyatı değişti

Sorunun sebebinin belirtilmediği açıklamada, "Bu sorunlar ele alınıyor ve büyük ölçüde çözüldü. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Downdetector verilerine göre, kullanıcılar, Bank of America'nın çevrim içi ve mobil bankacılık ile ATM hizmetleriyle ilgili yerel saatle 12.30 (TSİ 19.30) itibarıyla sorun yaşadıklarını bildirmeye başlamıştı.

Sosyal medya üzerinden de şikayetlerini dile getiren kullanıcılardan bazıları hesaplarına giriş yapamadığını, bazı müşteriler ise hesap bakiyelerini sıfır olarak gördüklerini kaydetmişti.

Kaynak: HABER Merkezi