GÜNCEL

Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneğinden bir dayanışma örneği daha!

Van da yaşadığı iş sıkıntısı nedeniyle Balıkesir Ayvalık Sarımsaklı Küçük köy e gelerek yaşam mücadelesi veren inşaata geçici görevli olarak işe başlayan C.A. iki çocuklu aileye Balıkesir Edremit Vanlılar Derneği yardım elini uzattı.

Abone Ol

Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneği hemşehrilerine maddi ve manevi desteğini devam ettiriyor. Edremit Körfezi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Evren derneğimizin amaçları doğrultusunda sosyal, kültürel ve ekonomik birliği sağlamak maddesi gereğince derneğimize müracaat eden Vanlı hemşehrimiz için yönetim kurulu ile gerekli incelemeleri yaptıklarını evde hiçbir eşyanın olmadığını tespit ettikten sonra iş bölümü yaparak çalışmalara başladıklarını belirtti.

Körfezde bulunan Vanlıların desteğiyle evin kullanım ve yaşam alanına dönüşebilmesi için; Buzdolabı, Çamaşır makinası, Televizyon, Elektrik süpürgesi, iki adet kanepe, çift kişilik baza başlığı ve yatağı, çift kişilik yorgan ve yastıklar, üç kapaklı elbise dolabı, Halı, Yolluk, iki pencere perdesi, üçlü sehpa takımı, dört kişilik masa ve dört sandalyesi ve bir kısım mutfak malzemesi temin edilerek ihtiyaç sahibi ailenin ikamet ettiği Ayvalık, Sarımsaklı, Küçük köye götürülerek teslim edildi.

Maddi ve manevi yönden dostluğun, kardeşliğin, varlığın en güzel örneğini sergileyen Vanlı hemşehrilerime ve yardımsever insanlara Edremit Körfezi Vanlılar Derneği olarak teşekkür eder şükranlarımızı sunarım dedi. Bu destekten büyük mutluluk duyan C.A. bizi gurbette bu zorlu günümüzde maddi ve manevi yönden yalnız bırakmayan Vanlı hemşehrilerimize ve buna öncülük eden Edremit Körfezi Vanlılar Derneğine çok teşekkür ederim dedi.