Rojin’in cansız bedeni otopsi için Van Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere memleketi Diyarbakır’a gönderildi. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş göz yaşları için de toprağa verildi. Rojin’in toprağa verilmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Rojin’in ailesi ile görüşerek baş sağlığı dileklerinde bulundu ve konunun takipçisi olacağını vurguladı.

Van’da otomobil Çatak Çayı’na uçtu: 3 yaralı Van’da otomobil Çatak Çayı’na uçtu: 3 yaralı

BAKAN GÖKTAŞ ROJİ’İN AİLESİ İLE GÖRÜŞTÜ

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'in ölümü tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Van Gölü sahili Mollakasım Köyü’nde bulunan Rojin Kabaiş’in cansız bedeni otopsi için Van Adli tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Rojin Kabaiş defnedilme üzere ailesine teslim edildi. Memleketi Diyarbakır’da gözyaşları içinde defnedilmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü.

BAKAN GÖKTAŞ: KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'in ailesi ile görüşerek başsağlığı diledi. Bakan Göktaş, kızlarını kaybeden acılı aileyi arayarak, başsağlığı dileklerini iletti. Baba Nizamettin Kabaiş ile görüşerek üzüntüsünü ifade eden Göktaş, ailenin yanında olduğunu ve konunun takipçisi olacağını vurguladı.

Kaynak: ŞEHRİVAN-İHA