ŞEHRİVAN HABER - Yapımı uzun süredir devam eden ve bitirilmesi merakla beklenen Bahçesaray Devlet Hastanesi için beklenen haber geldi.

Son dönemlerde şehir hastanesi, yeni sağlık üsleri gibi önemli sağlık yatırımları için müjdelerin verildiği Van'da, bir ilçe hastanesinde daha sona gelindi. Diğer ilçelerde olduğu gibi Bahçesaray'da da uzun yıllardır beklenen devlet hastanesi son dönemlerde yapılan yoğun girişim ve hızlandırılan çalışmalar ile tamamlandı.

Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun müdürlüğü döneminde çalışmaların sıklaştırıldığı ilçede hastanin inşaatı ve tefrişatı hızlı bir şekilde tamamlandı ve hastane hazır hale getirildi. 

Van’da 7 ilçede yollar ulaşıma kapandı! Van’da 7 ilçede yollar ulaşıma kapandı!

Whatsapp Image 2024 09 14 At 20.21.01

HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

Açılış öncesi hastanede hasta kabul hazırlıkları yapılırken Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklamada hastane ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi; "İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Muhammed TOSUN ve Destek Hizmetleri Başkanımız Uğur YURTSEVEN, yapımı tamamlanan 25 yataklı Bahçesaray Devlet Hastanesini ziyaret edip açılış çalışmaları ile ilgili Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yavuz ÖZCAN ve Müdürü Nalan KARA ORHAN' dan bilgi aldı. İl Sağlık Müdürümüz, yeni Hastanenin bu hafta içinde, hasta kabulüne başlayacağını söyledi."

Kaynak: HABER MERKEZİ