İstanbul Fatih'te iki genç kız, Ayşenur ve İkbal Uzuner’i vahşice öldürüldü. İlk olarak Ayşenur Halil öldüren Semih Çelik, Edirnekapı'daki surlara geldi ve İkbal Uzuner’i öldürdü. Ardından surdan atlayarak kendi yaşamına son veren Çelik’in surlardan tam atladığı sırada arkasında görülen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu.

HERKES KİM OLDUĞUNU MERAK EDİYORDU

Türkiye günlerdir vahşice katledilen iki genç kızın olayını konuşuyor. İlk olarak Ayşenur Halil öldüren Semih Çelik Fatih’teki surlarda İkbal Uzuner’i de öldüren Semih Çelik, akabinde de surdan atlayarak kendi yaşamına son vermişti. Günlerdir herkesin konuştuğu olayda merak edilen bir detay daha vardı... Çelik, surlardan tam atladığı sırada arkasında görülen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu.

Van'da yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı Van'da yapımı devam eden kütüphanelerle ilgili değerlendirme toplantısı

SURLARDAKİ 3 KİŞİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Görüntüdeki kişinin, Semih Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; polisin yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı belirtildi.

ÇELİK’İN CENAZESİNE 3 KİŞİ KATILDI

Semih Çelik'in güvenlik sebebiyle iptal edilen cenaze namazı 5 Ekim'de akşam saatlerinde, Kilyos Mezarlığı'nda düzenlendi. Ailesinden sadece 3 kişinin katıldığı cenazede, Semih Çelik'in mezarına isminin yazılmaması da dikkati çekti.

Kaynak: EN SONHABER