SPOR

Amedspor'un sahasındaki maçla ilgili flaş değişiklik!

Ligin ilk haftalarında İstanbulspor maçında saha zeminindeki sıkıntılarla gündeme gelen Amedspor'da yeni iç saha maçıyla ilgili flaş bir değişiklik yapıldı.

Abone Ol

İstanbulspor'u ağırladığı ilk iç saha maçında sahanın kötü olması nedeniyle tartışmalara konu olan Amedspor'un ikinci iç saha maçı ile ilgili önemli bir karar alındı.

Hafta boyunca kendi evinde oynayacağı iç saha maçı için arayışta bulunan Amedspor'un maçı Şanlıurfa'ya alındı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşılaşacak Amedspor, rakibini 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda ağırlayacak. Takım, 1 Eylül Pazar günü İstanbul’dan Gaziantep’e, oradan da kara yoluyla Şanlıurfa’ya geçecek.

Kocaelispor’dan yapılan açıklamaya göre, takımın Amed SF ile oynayacağı müsabakanın tarihi ve yeri netleşti. Karşılaşma, 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kocaelispor kafilesi, 1 Eylül Pazar günü saat 18.35’te İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Gaziantep’e hareket edecek. Takım, Gaziantep’e vardıktan sonra kara yoluyla Şanlıurfa’ya geçiş yapacak. Maçın ardından ise 3 Eylül Salı günü saat 09.35’te Şanlıurfa GAP Havaalanı’ndan İstanbul’a dönüş yapılacak.