Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Amedspor, 2024-2025 Trendyol 1.Lig'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan kombine satış döneminin başladığını duyurdu.

Kombine bilet satış fiyatlarını duyuran Amedspor, VIP kombine için 21 bin TL, Batı Alt Kapalı için 10 bin TL, Batı Üst kapalı için 8 bin TL, Doğu Alt için 6 bin, Batı alt için 5 bin, Güney Kale arkası alt için 2,25 bin TL, Güney Kale arkası üst için de 2 bin TL olarak belirlendiği ifade edildi. Amedspor, sosyal medya hesabı üzerinde yapılan açıklamada

Van Gölü üzerinde çakan şimşekler görsel şölen oluşturdu Van Gölü üzerinde çakan şimşekler görsel şölen oluşturdu

“2024-2025 Trendyol 1.Lig'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynayacağımız tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan kombine satış dönemimiz başlamıştır. 2024-2025 sezonu kombine satışı Passo Mobil uygulama üzerinden kombine satın alma işlemleri ile gerçekleşecektir. Kombine satışları sadece Amedspor logolu Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır. Kombine satışı için taraftarlarımızın Amedspor logolu Passolig kartlarının E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2025'e kadar uzatmaları gerekmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL