SPOR

Amedspor Vanlı oyuncu ile yola devam dedi!

Önümüzdeki sezon 1.Lig'de mücadele edecek olan Amedspor transfer çalışmalarına hız verdi. İç transfer çalışmaları kapsamında birçok oyuncunun sözleşmesi sona ermesiyle Vanlı Oyuncu Oktay Aydın ve 7 futbolcu ile anlaşarak yola devam ediyor.

Abone Ol

Amedspor  1 . Lige yükselerek tarihi bir başarı gösterirken  gelecek sezon gözünü Süper Lige dikerek hedefi yükseltti. Süper lig hedefi doğrultusunda önemli bir kadro kurmak isteyen Diyarbakır ekibi transfer çalışmalarına hız verdi. Sezon sonunda teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Amedspor, Süper Ligin deneyimli teknik direktörü Ersun Yanal ile anlaştı. İddalı bir kadronun iskeletini Ersun Yanal ile oluşturan Amedspor, Ersun Yanal önderliğinde iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdi.

AMEDSPOR İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 8 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI

Şampiyona kadrosunda birçok ismi elinde tutmak isteyen Yanal, iç transferde 4 dış transferde 4,toplam 8 futbolcuyla anlaştığı belirlendi. Amedspor Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Şefik Özdil Cega Medya'ya yaptığı açıklamada, iç transferde şampiyon kadroda yer alan Vanlı Oktay Aydın, Batuhan Tur, Veli Çetinve Adem Uğur Gezer ile anlaştıklarını söyledi. 

SAĞLIK KONTROLÜNÜN ARDINDAN İMZALAR ATILACAK

Dış transfer ise ismini henüz açıklamak istemedikleri 4 oyuncuyla yaptıkları görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına vardıklarını işaret eden Özdil, ''Bu 4 futbolcuyla da her konuda uzlaştık. Sadece sağlık kontrolleri ve imzalar kaldı. 1 Temmuz'da başlayacak Kocaeli Kartepe'deki kampa kadar 11 futbolcu transfer edeceğiz. Teknik direktörümüz Yanal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyoruz. Transferlerimizle güçlü bir Amedspor kadrosu oluşturacağız.'' ifadelerini kullandı.