Trendyol 1. Ligi’nde 8. hafta maçında, Amedspor, Pazar günü Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi Amedspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken maçı da kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Peki, Amedspor-Erokspor maçı nerede, saat kaçta ve maçı hangi kanal canlı yayınlayacak? İşte maça dair tüm detaylar…

Trendyol 1.Lig’de Amedspor, Esenler Erokspor ile kozlarını paylaşacak. Kritik maç öncesi tüm detaylar netleşirken maçın oynanacağı stat, maç saati ve maçı canlı yayınlayacak kanalda belli oldu.

AMEDSPOR-EROKSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol 1.Lig’de Amedspor yarın Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Maça saatler kala TFF, Amedspor-Erokspor maçının tarih ve saatini belirledi. Amedspor-Esenler Erokspor maçı Pazar günü saat 16.00’da oynanacak ve maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlayacak.

MAÇIN OYNANACAĞI STAT BELLİ OLDU

Süper Lig'in en çok değer kazanan ve en çok değer kaybeden futbolcuları belli oldu! Süper Lig'in en çok değer kazanan ve en çok değer kaybeden futbolcuları belli oldu!

TFF, Amedspor-Erokspor maçının Pazar günü Antalya Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda saat 16:00’da olacağını duyurdu.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sahamızın bakımda olması nedeniyle İstanbul Esenler Erokspor maçımızı taraftarlarımızın rahat gelebilmesi için Diyarbakır’a en yakın olan Şanlıurfa stadında oynamak için yoğun bir çaba gösterdik. Ancak bir haftadır Şanlıurfa başta olmak üzere İstanbul ve İzmir’de oynama taleplerimiz de yoğun çabalarımıza rağmen sonuçsuz kaldı. Son olarak Antalya’da yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç aldık ve 6 Ekim Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynama kararı alındı. Antalya’da oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızla omuz omuza, gönül gönüle olmak istiyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ