ŞEHRİVAN HABER – Türkiye genelinde bir çok ayrı alanda yatırım ve ticari faaliyetlerini sürdüren Zeren Grup yıl içerisinde dikkat çeken iki büyük satın alma gerçekleştirdi. İlk olarak Alpet’i satın alarak markayı büyütme hedefi ile yola çıkan Zeren Grup daha sonra da Türkiye Petrolleri (TP)’ni satın alarak akaryakıt sektöründe büyük bir büyüme gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den Belvan Kart ile ilgili önemli açıklama! Büyükşehir’den Belvan Kart ile ilgili önemli açıklama!

Satın alma sürecinden sonra Alpet’i kurumsallaşma yolunda ciddi bir değişim ve dönüşüm sürecine koyan Zeren Grup, Türkiye’nin dört bir yanındaki istasyonları değiştirmeye ve yeni nesil petrol istasyonuna dönüştürmeye başladı. Bu duraklardan biri olan Van’da da yeni konseptteki istasyonlar hizmet vermeye başladı.

Yeni süreçte hem istasyonlarını tanıtan hem de kentlere odaklanan Alpet, Van ile ilgili de bir tanıtım filmi yayınladı. Kurumsal sayfalarında Van’da faaliyet gösteren petrollerinden birine konuk olan ve Vanlı iş insanı Eyüp Demiradam’ı dinleyen Alpet, hem markayı hem de Van’ı tanıtan bir içerik hazırladı. Van Kahvaltısı’ndan Akdamak Adası’na, Van’ın tarihi güzelliklerinden doğal güzelliklerine kadar bir çok ayrıntının yer aldığı video kısa sürede büyük ilgi gördü.

Muhabir: NECMETTİN DURSUN