Başka bir siyasi partiye katılacak mı? YRP'den istifa eden Gülpınar kararını verdi! Başka bir siyasi partiye katılacak mı? YRP'den istifa eden Gülpınar kararını verdi!

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), yoğun gündemle toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda, enflasyondaki düşüş eğilimi ile başlayan yeni dönemin yol haritası görüşüldü. Enflasyonla mücadelede atılacak yeni adımlar değerlendirildi.

Başıboş sokak köpekleri toplantının ana gündemi

AK Parti MYK'nın gündemindeki ana başlık ise başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenleme. Toplantıda düzenlemeye son hali verildi. Düzenleme, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından Meclis'e sevk edilecek. 31 Mart Yerel Seçim sonuçları, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında bir kez daha mercek altına alındı. Parti teşkilatındaki son durum istişare edildi. Yaz döneminde sahada yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

AK Parti 2. kez kampa giriyor

Toplantıda, AK Parti'nin bu yılki 2'nci kamp programının hazırlıkları da ele alınacak. AK Parti'nin 2'nci istişare ve değerlendirme kampı, 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da belediye başkanlarıyla yapılacak. AK Parti'nin ilk kamp programı, 31 Mayıs - 2 Haziran arasında milletvekillerinin katılımıyla yine Kızılcahamam'da yapılmıştı.

Kaynak: EN SONHABER