AK Parti Van il Teşkilatı, İl başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Açılış konuşması yapan İl Başkanı Emre Güray, Gazze’li kardeşlerimiz orda sıkıntı yaşarken bizde burada buruk bir bayram geçiyoruz dedi.

Açılış konuşması yapan İl Başkanı Emre Güray, “Gazzeli kardeşlerimiz orda sıkıntı yaşarken bizde burada buruk bir bayram geçiriyoruz. Bayramlar dostluğun ve dayanışmanın en güzel günüdür.  Bugün AK Parti ailesinde görüldüğü üzere coşkulu bir şekilde teşkilatlarını yalnız bırakmamış hep birlikte kardeşliğimizin perçinlenmesi için burada bir araya gelmek için hazır bulunmuştur. 2028 seçimleri için yeni isimlerle ailemizi büyüterek yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

16 yıl yanında çalıştığı kuyumcudan milyonluk vurgun yaptı! 16 yıl yanında çalıştığı kuyumcudan milyonluk vurgun yaptı!

TÜRKMENOĞLU:BAYRAMLAR DOSTLUĞU PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, “ Bayramlar dostluğun pekiştiği maneviyattın yükseldiği kardeşliğin hukuk bulduğu müstesna günlerdir. Ramazan bayramanın ayrı bir özelliği olduğu gibi Kurban Bayramının da ayrı bir güzelliği var. Bayramların başka özellikleri ise büyüklere saygı küçüklere sevgi, küskünlerin barıştığı dargınların bir araya geldiği en önemli günlerinden birisidir.” ifadelerini kullandı.

KAYATÜRK: VAN’DA TEKRAR GÜZEL İŞLERE, YENİ ZAFERLERE VE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, “bayramlar kucaklaşmanın en güzel günleridir. Bizlerde AK Parti ailesi olarak kucaklaşarak büyüyeceğiz. Seçtiğimiz dönemlerde başarısız olduğumuz dönemler oldu. Bu başarısızlığı tekrarda aşarak üstesinde geleceğiz. Bugün burada görüyorum bütün belediye başkanları il ve ilçe başkanları burada bizimle beraber. Van’da tekrar güzel işlere, yeni zaferlere ve başarılara imza atacağız. Herkesin tekrar bayramı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ve milletvekilleri, partililerle bayramlaştı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ-NECMETTİN DURSUN