AK Parti’nin gelecek yıl Mart ayına kadar tamamlamayı düşündüğü il ve ilçe kongreleri öncesi görev değişiklikleri sürüyor. Van’ın 13 ilçeyi kapsayan bir buluşma gerçekleştiren Güray, hem mevcut başkanları hem de görev değişikliği kararı yapılan isimleri davet ederek birliktelik mesajı verdi.

Van’da binlerce paket kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirildi Van’da binlerce paket kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirildi

Belde, ilçe ve illerde Ekim ayı sonuna kadar görev değişiklikleri tamamlayıp yıl sonuna kadar da kongreleri tamamlamayı hedefleyen Van’da şu ana kadar 6 ilçede başkanlar görevlen alındı.

BAŞKAN GÜRAY İLÇE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Van’daki görev değişikliklerinin ilki Erciş ilçesi ile başlarken geçtiğimiz günlerde de İlçe Başkanı Erdal Baran, Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk, Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Gürpınar İlçe Başkanı Garbi Erdoğan ve Gevaş ilçe başkanı Tahsin Değirmencioğlu görev değişikliği yapılan isimler oldu. Bu değişiklikler sürerken Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray, önemli bir buluşma gerçekleştirerek mevcut başkanlar ve değişime gidilen isimlerle bir araya geldi.

BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

Van’ın 13 ilçeyi kapsayan bir buluşma gerçekleştiren Güray, hem mevcut başkanları hem de görev değişikliği kararı yapılan isimleri davet ederek birliktelik mesajı verdi. O görüşmede yeni süreçle ilgili değerlendirmeler yapılırken Başkan Güray, bir de mesaj paylaştı.

GÜRAY: İSTİŞARE ETMEK ÜZERE TOPLANDIK

Buluşma sonrası bir değerlendirme paylaşan Güray, şu ifadelere yer verdi; “İlçe başkanlarımızla birlikte, önümüzdeki süreçte partimizin büyümesi adına neler yapılabileceğini istişare etmek üzere toplandık. Biz büyük bir aileyiz, büyümeye de devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve davasına inanan dünden bugüne teşkilatlarımızda emek vermiş dava ehli abilerimizi, ablalarımızı ve kardeşlerimizi birlikte yol yürümeye davet ediyoruz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ