VANSPOR

2.Lig'in en değerli takımı Vanspor! İşte Vanspor'un kadro değeri

TFF 2.Lig Kırımızı mücadele edecek olan Vanspor teknik direktörlük koltuğuna Tahsin Tam’ı getirirken iç ve dış transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Vanspor, iç transferde 10 isim ile yeniden anlaşırken dış transferde de 13 önemli ismi kadrosuna kattı. Vanspor kadrosuna kattığı önemli isimlerin ardında TFF 2. Lig'de kadro değeri en yüksek olan takım oldu. İşte Vanspor'un kadro değeri...

Abone Ol

Vanspor Futbol Kulübü, geçtiğimiz ay olağanüstü kongreye gitmiş ve yeni başkan Erol Temel olmuştu. Vanspor, yeni sezon için kadrosuna önemli isimleri katarken iç transferde 10 dış transferde de 13 oyuncu olmak üzere 23 isim ile anlaştı. Transfer çalışmaları kapsamında önemli isimleri kadrosuna katarken 2. Lig'in en yüksek piyasa değerine sahip olan takım oldu.

2. LİG'İN EN DEĞERLİ TAKIMI VANSPOR

Transfermarkt, TFF 2. Lig'in en değerli 10 takımını açıkladı. Kadrosunda 32 oyuncu bulunan Vanspor, 3.39 Milyon Euro ile 1. sırada yer aldı. Vanspor’u 3.27 M ile Kastamonuspor, 3.16 M ile Sarıyer, 2.75 M ile Seri Belediyespor, 2.66 M ile 68 Aksarayspor, 2.5 M ile Altınordu, 2.32 M ile 24 Erzincanspor, 2.29 M ile Kırklarelispor, 2.13 M ile Isparta 32 Spor ve 2.05 M ile Batman Petrolspor takip ediyor.

LİGİN EN İDDİALI SANTRAFORLARI VAN SPOR'DA

Erol Temel başkanlığında kurumsal bir kulübe dönüşen Vanspor, nokta transferler gerçekleştirdi. Geçen sezonun en iyi santraforlarından Fuat Bavuk ve Batuhan Kör'ü renklerine bağlayan Vanspor, ligin en iddialı takımı haline geldi.

VANSPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Vanspor Futbol Kulübü, yaptığı transferler sonrası taraftarlarına 'şampiyonluk sözü' verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Başkanı Erol Temel, "Vanspor’u daha  iyi yerlere getirmek için arkadaşlarımız ile birlikte kulübe talip olduk. Kongreyi beklemeden transferlerimize başladık ve kongre sonrası da devam ettik. Bu sezon iyi bir bütçeyle kurulmuş bir Vanspor izleyecek taraftarlar. Hedefimiz şampiyonluk, bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Tüm ekibime, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyorum. Yolun sonu şampiyonluk" ifadelerini kullandı.