Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde yapımı süren tekstil fabrikaları inşaatlarını ziyaret ederek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. OSB Başkanı Memet Aslan’da bilgi alan Balcı, İlimizin işsizliğinin azaltılmasına katkı sağlayacağız dedi.

“6 TEKSTİL FABRİKASI ŞU AN FAALİYETTE 2 BİN İNSANIMIZ İSTİHDAM EDİLİYOR”

Van'da otopark ücretlerine zam talep edildi! Van'da otopark ücretlerine zam talep edildi!

Van valiliği Sosyal medya hesabı (X)’te yapılan açıklamada, “Valimiz Yapımı Devam Eden Tekstil Fabrikalarında İncelemede Bulundu. Valimiz Sn. Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı devam eden tekstil fabrikalarının inşaatında incelemelerde bulunarak hedefin 50 bin istihdam olduğunu söyledi. Yeni tekstil fabrikasını yapan yüklenici firma sahiplerinden bilgi alan Valimiz, “Van her alanda ilerliyor ve gelişiyor. Van’ın imarı ve ihyasının yanında vatandaşlarımızın huzur, refah ve esenliklerine katkı sağlanmak için canla başla çalışıyoruz. İstihdam konusunda önemli adımlar atıyoruz.

Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası şu an faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor.

4 fabrika daha hızla yükseliyor. Ağustos ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bu fabrikalarımızda da 2 bin kişi istihdam edilecek.

İlimizin işsizliğinin azaltılmasına katkı sağlayacağız. Hedefimiz tekstilde 50 bin istihdam sağlamak. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ