Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Sivasspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. maçınilk yarısını 1-0 önde kapatan Fenerbahçe karşılıklı gollerin atıldığı maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak hem şampiyonluk yarışında büyük bir yaral aldı, hem de lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4'e çıktı.

FRED'DEN EFSANE GOL

İlk yarı boyunca Sivasspor savunmasını açamayan Fenerbahçe'nin imdadına Fred yetişti. Brezilyalı yıldız, 45+2. dakikada ceza sahası dışından attığı müthiş golle takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

KOITA SKORU EŞİTLEDİ

Sivasspor, müsabakanın 57. dakikasında Fode Koita'nın golüyle beraberliği yakaladı. Koita'nın şutunda Dominik Livakovic topa müdahale etse de ağlara gitmesine engel olamadı ve skor 1-1'e geldi.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

İRFAN CAN TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ

Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi sona erdi Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi sona erdi

Fenerbahçe, beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştırdı.80. dakikada İsmail'in açtığı ortada penaltı noktasında boş kalan İrfan Can Kahveci, topu gelişine ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

Kanarya ağır yaralı! Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

RAY MANAJ SKORU BELİRLEDİ

Sivasspor'da Ray Manaj, 90. dakikada uzun VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve skoru 2-2'ye getirerek karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Kaynak: ŞEHRİVAN - HABERLER.COM