ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ-ORHAN SAĞLAM

Sporun önemli kentlerinden biri olan Van’da 2013 yılında kurulan Van Masterler Derneği geçlere rol model olmaya devam ediyor. Derneğin yeni yönetimi ise kentteki yerel ve ulusal basınla bir araya gelerek, spora dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

VAN MASTERLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Küme düşen Birmingham taraftarından ilginç kutlama! Küme düşen Birmingham taraftarından ilginç kutlama!

Programda konuşan Van Masterler Derneği Başkanı İbrahim Koç, “Master, 10 yıl önce kurulan ve Antalya’da Mayıs ve Ekim ayında uluslararası futbol turnuvasına 10 yıldır katılım gösteren bir dernektir. Bu katılımda orada olduğumuz zaman bu memleketi ve bu şehri temsil ediyoruz. Yıllarca bu memlekete futbol anlamında ve Vanspor da forma giyerek hizmet ettik. Gençlerimizin bizden sonra spora devam etmeleri için bir dernek kurmaya hazırlanıyoruz, Van masterler Derneği sadece futboldan ve spordan ibaret değildir.  Bizim çok farklı çalışmalarımız ve projelerimiz oldu. Birlik ve beraberliğimizi hep devam ettirelim. Bu memleket hepimizindir.” Dedi.

CAN: VAN’A RENK KATMAK

Van Masterler Basın Sözcüsü Rıdvan Can ise şunları söyledi: “Van’ın yeni yönetiminde istişare toplantısı yapıp bir araya gelmek istedik. Bizim burada 10 yılı aşkın süredir Van Master Derneği Van da kuruldu. Zeki Yılmaz Başkanın öncülüğünde kurulan Van Master Derneğinde değişiklik oldu. Bizde yeni yönetimle birlikte bundan sonraki süreçte nasıl ilerleyeceğimize bakacağız. Van masterlerin temel amacı spora ve spor şehrine renk katmak, geleceğin gençlerine örnek olmak istiyoruz.”

Toplantıya Barış Meriç, Rıdvan Can, Meriç Harman ve Can Polat katıldı.

Editör: Necmettin Dursun