Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, odanın en eski kayıtlı üyeleri olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

 

Esnaf tarafından sevgi ve sıcak kanlılıkla karşılanan Kandaşoğlu ve beraberindekiler, esnaf ve tüccarlardan destek aldı. Neşesiyle çalışan ve müşterileri eğlendiren Kandaşoğlu, esnafa destek verdi. Esnaf tarafından ağırlanan Kandaşoğlu esnaf ve çalışanlarına tatlı ikramında bulundu.

 

Esna ziyaretinde konuşan Kandaşoğlu şunları söyledi:

 

“Van’ımızın en önemli caddesini dolaştık. Odanın en eski üyelerinin kayıtlı olduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeydik. Van Ticaret ve Sanayi Odası, 1962’de kurulduğunda yalnız Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf vardı. Bu açıdan büyük bir önem arz etmektedir. Esnaf ve tüccarımızın heyecanını, samimiyetini, yaklaşımını, duruşunu gördük. Çok hoşumuza gitti, büyük bir keyif aldık. Samimi ve güzel davranışlarından dolayı, esnafımıza ve tüccarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Hürmetlerimizi sunuyoruz.”

 

Kandaşoğlu konuşmasının devamında, “İnşallah 7 Nisan’da büyük bir zaferle büyük bir farkla, bu yarışı kazanacağımıza inanıyorum. Üstüme düşeni esnafımıza tüccarımıza yapacağız. Kaldığım yerden aynı heyecanla aynı şevkle devam edeceğim. Bu insanlar beni istiyorlar, bekliyorlar yani durum bunu gösteriyor.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim