Yetenek Sizsiniz Türkiye bu akşam TV8 ekranlarında ilk bölümü ile ekrana geldi. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın jüri koltuğuna oturduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yeni sezona bomba gibi başladı.

İlk bölümde seyirciyi en çok eğlendiren, seyircinin en çok beğendiği performanslardan biri de Van'ın Gevaş ilçesinden programa katılan 'Gevaş Halk Oyunları' ekibi oldu. Yöreye ait 'Delilo' ve'Xerzani' folklor oyununlarını sergileyen ekip seyircilerden büyük beğeni topladı.

 

İŞTE O GÖSTERİ:

 

 

Jüri üyeleri Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ve Ali Taran tarafından oylanan ekip, 2 evet (Acun Ilıcalı, Hülya Avşar) 1 hayır (Ali Taran) ile birinci turu geçti. "Van Gevaş Halk Oyunları" ekibi önümüzdeki turlarda folklor gösterilerine devam edeceklerini belirtirken, Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'na, Gevaş Kaymakamı İshak Çınar'a ve Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Jüri üyelerinden Acun Ilıcalı, Van'a en kısa sürede gelmek istediğini, annesi adına yaptırdığı "İlknur Ilıcalı" okulunu da ziyaret edeceğini ifade etti. (Gazetevan)

Editör: TE Bilisim