Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda yatak odasında gizli bir bölmede 45 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Polis ekipleri düzenlediği 2 ayrı operasyonda 48 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirildi. İlk operasyon Özalp Karayolu üzerinde gerçekleştirildi. Polis ekipleri durumundan şüphelendikleri bir kamyonu durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalarda kamyon lastiklerine gizlenmiş halde 3 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara el konulurken, kamyon şoförü H.C, gözaltına alındı.

 

YATAK ODASINDAN KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Bir diğer operasyon ise İpekyolu İlçesi Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde gerçekleşti. Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri A.S, ve F.S’ye ait evde arama yaptı. Yapılan aramalarda evin yatak odasında gizli bir bölme tespit edildi. Gizli bölmede yapılan aramalarda 45 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili ev sahipleri olan A.S ve F.S gözaltına alındı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim