Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, Van Büyükşehir Belediye spor ile Karacabey birlikspor maçını taraftarlarla birlikte izleyerek coşkularına ortak oldu. 2-0'lık galibiyet ile taraftara bayram havası yaşatan Vanspor maçında alınan galibiyeti kutlayan Yaşar, taraftar ile birlikte izlediği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Yaşar Van Büyükşehir Belediye Spor'u tebrik ettiğini belirterek, bu gün Karacabey Birlikspor karşısında çok iyi bir performans gösteren oyunculara, takımın teknik kadrosuna, idarecilerine ve takımını karda soğukta yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederim" dedi.

 

PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ.

Van Atatürk Şehir Stadında oynanan ve Büyükşehir Belediye Vanspor ile Karacabey Birlikspo maçının ilk yarısını seyirci tribününde izleyen Genel Sekreter Mehmet Yaşar, 2-0' Vansporun galibiyetiyle sona eren maç için çok iyi bir sonuç diyerek, bu başarıda azim ve gayret var, aynı zamanda yapılan yeni transferlerin de büyük katkısı olmuştur. Bu birliktelik Vansporumuzu daha iyi yerlere taşıyacaktır, buna inanıyoruz. Ayrıca Vanspor için ileriye dönük yeni projeler üzerinde de çalışıyoruz. Sayın Valimiz İbrahim Taşyapan da bu konuda büyük hassasiyet gösteriyor, destek veriyor. Bu başarıda imzası olan futbolcularımız başta olmak üzere. teknik ekibe, yöneticilere ve fedakar taraftarlarımıza candan teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim