ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL / ANTALYA - Antalya Belek’te ikinci devre hazırlıklarına devam eden Van Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

 

Devre arası kampı için Antalya Belek’te bulunan Van Büyükşehir Belediyespor ikinci hazırlık maçını ise TFF 3. Lig 3. Grupta yer alan Sultanbeyli Belediyespor’a karşı yaptı. İlk hazırlık maçında Ağrıspor ile 0-0 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor ikinci maçında ise Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

 

Sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışan Serkan, Akın ve İsmail dışında tam kadro müsabakaya hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor’da 3’ncü kaleci Barış Furkan Haykır’ın dışındaki tüm oyuncular maçta forma giydi. Oldukça hırslı ve istekli olan Van Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular, gol yollarında yaşadıkları sıkıntılardan dolayı gol bulamadı. Devre arası kampına altyapıdan götürülen 3 genç futbolcu da maçta süre aldı.

 

Oyuna istekli başlayan ve ilk yarıda pozisyonlar yakalayan Van Büyükşehir Belediyespor golü bulamadı. İlk yarıda penaltı kazanan ve penaltıyı gole çeviremeyen Sultanbeyli Belediyespor takımı ise, penaltı dışında pozisyon bulmadı. Maçın ikinci yarsına başlayan takım ise Sultanbeyli Belediyespor oldu. Sultanbeyli Belediyespor golü ise 65’inci dakika da kaydetti.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan Van Büyükşehir Belediyespor 5’inci sırada yer alırken, TFF 3. Lig 3. Grupta yer alan Sultanbeyli Belediyespor ise 11’inci sırada yer alıyor.

 

İkinci hazırlık maçından mağlup ayrılan Van Büyükşehir Belediyespor yarın sabah antrenmanı ile kampa programına devam edecek. 

Editör: TE Bilisim