ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Vanspor, bu akşamda evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak. Maç öncesi yaşanan flaş gelişmeler maça damgasını vurdu.

 

Maddi imkansızlıklardan dolayı Van'a gelemeyen Kayseri Erciyesspor, bu akşam oynanması planlanan maçın iptal olmasına neden olacak. 3-0 hükmen mağlup sayılacak olan Kayseri Erciyesspor son zamanlarda yaşadığı maddi imkansızlıklardan dolayı kötü günler geçiriyor. 

 

YAŞAR: BİZDEN BURAYA KADAR!

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan Erciyesspor’da Asbaşkan Yaşar çalışır şu ifadeleri kullanmıştı: "Konaklayacak ucuz otel bulamadık. Kayseri'den Van'a tayin olan Mustafa Yalçın'dan konaklama için destek istedik. Ancak kendisi sadece yemek verebileceğini dile getirdi. Şahsım olarak elimden gelen tüm imkanları kullanmaya çalıştım. Çalacak kapımız kalmadı. Çaldığımız kapılar da yüzümüze kapandı. Bizden buraya kadar maalesef."

 

ÇALIM ŞEHRİVAN'A KONUŞTU

Yaşanan gelilşmeler ile ilgili gazetenize Şehrivan'a konuşan Büyükşehir Belediye Vanspor, bu akşam oyananacak maç öncesi Kayseri Erciyesspor'un Van'a gelmediğini söyledi. Çalım, "Erciyesspor'un maça gelmesini çok isterdik. Ancak maddi imkansızlıktan dolayı Van'a gelemediler. Biz maç prosüdürümüzü uygualayacağız. Karar TFF'nin vereceği kararla netleşecek."

 

HÜKMEN MAĞLUP SAYILACAK

Sürpriz bir gelişme olmazsa Kayseri Erciyesspor, 19.00’da oynanacak maça çıkamayacak. Erciyesspor'un maça çıkamaması ise hükmen mağlup olmasına neden olacak. 3-0 mağlup sayılacak olan Kayseri Erciyesspor, 3. maçından da puansız ayrılacak. Bu gelişme ile birlikte kulüpte derin bir sessizlik oluşurken, spor kamuoyunda şu ana kadar herhangi bir yorum yapılmadı.

Editör: TE Bilisim