ŞEHRİVAN HABER: ÖNDER ALTINAL - Van Büyükşehir Belediyespor Kocaelispor maçının ardından hedefini açıkladı.

 

Vanspor Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yiğit, şampiyonluk yarışında kendilerinin de olduğunu söyledi.

 

Yiğit şu ifadelere yer verdi: "Gurubumuzun güçlü ekiplerinden Kocaeli spor ile içeride oynadığımız maçı kazanmanın gururu içindeyiz. İlk yarı ve ikinci yarıda rakibe oranla daha tempolu ve daha arzulu oynadığımız maçı 2-1’lik net bir skor ile kazandık. Maçın Cumartesi günü olmasına rağmen son yılların en büyük katılımını sağlayan ve maç süresi boyunca takımını destekleyen her koşulda yalnız bırakmayan taraftarımıza yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vanspor kulübü olarak oluşturduğumuz aile havası ile gerek yönetim kurulumuz gerek teknik heyetimiz, sporcularımız, taraftarlarımız ve bizi yalnız bırakmayan kurum yöneticilerimiz ile Vanspora gönül vermiş Vanspor sevdalılarını bundan sonraki maçlarda daha yoğun bir temponun beklendiği bilinmelidir."

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

 

"BİR OLALIM, BİRLİK OLALIM..."

Birlik içinde Vanspor'u ikinci lige taşıyalım diyen Yiğit, "Bugüne kadar mütevazi basın açıklamalarımızın dışına çıkmadan yönetim kurulu olarak Van ilinin tek profesyonel takımı olan Vanspor dışında hiç bir şey düşünmediğimizi herkesim tarafından bilinmelidir. Stadyuma gelen bizler dahil bütün protokol koltuklarını dolduran herkesin Vanspor taraftarı olduğunu belirtmek isteriz. Mütevazi takımımızın bugün almış olduğu başarılı sonuç, yönetim kurulumuza, takımımızın hedefleri doğrultusunda yeniden gözden geçirme kararı hasıl olmuştur. Takımımızın bundan sonra kentimizin yıllardır özlem duyduğu ikincilik yolunda şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğu kaçınılmazdır. Bu güne kadar yaşanan başarı, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, oyuncularımızın ve taraftarlarımızın özverileri sonucunda oluşmuştur. Bir olalım, birlik olalım, Vansporumuzu ikinci lige taşıyalım."

Editör: TE Bilisim