ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Devre arasında yapılan transfer ve takımın başına getirilen Feyyaz Uçar’lı Van Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği maçında, maç bittikten sonra 1-0 mağlup oldu. Darıca, 90 dakikanın uzatmalarında bulduğu golle Van Büyükşehir Belediyespor, puansız gönderdi.

 

Deplasmanda 10-2 gibi farklı bir skorla kazandıktan sonra evinde de Yeşil Bursaspor’u zorda olsa 1-0 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor hafta içi oynan Darıca Gençlerbirliği maçından mağlup ayrıldı. 90 dakika oyunda kalan ve pozisyonlar yakalayan Van Büyükşehir Belediyespor, Darıca’ya 90 dakikanın uzatma dakikalarında boyun eğdi. 2 haftalık galibiyet serisini yakalayan ve Darıca deplasmanında da en az 1 puan hedefleyen Van Büyükşehir Belediyespor, hafta içi oynan maçı puansız kapattı. 32 puanla maça başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği’nin kazanmasıyla aynı puanda kaldı. Lider Darıca ise puanını 43’e çıkararak liderliğini kordu. Maçın 45. Dakikasında sakatlanan Gökhan Ünal’ın ise uzun süre sahalardan uzak kalacağı görülüyor.

 

GÖKHAN ÜNAL SAKATLANDI

İlk yarıda yakaladığı önemli ataklardan faydalanamayan Van Büyükşehir Belediyespor, lider Darıca Gençlerbirliği deplasmanından eli boş döndü. Van Büyükşehir Belediyespor’da Gökhan Ünal 45. dakikada önemli bir sakatlık yaşarak oyundan çıktı. Gökhan Ünal’ın yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalabileceği iddia edildi. Van Büyükşehir Belediyespor 32 puanda kalırken, lider ile arasındaki puan farkı 11’e yükseldi. Van Büyükşehir Belediyespor Pazar günü kendi sahasında Anadolu Bağcılarspor’u konuk edecek. Van Büyükşehir Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle 9’ncu sıraya geriledi.

 

TAKIMLARIN İLK 11’LERİ

Van Büyükşehir Belediyespor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Onur Bilgin, Serdar Cansu, Muhammet Serdar Yazıcı, Mutlu İlengöz, Fahrettin Bıyıklı, Gökhan Çakır, Haydar Deniz, Burak Yılmaz, Emrah Tacir, Tayfun Aydoğan ve Gökhan Ünal onbiri ile çıktı.

Darıca Gençlerbirliği ise Mehmet Kılıç teknik sorumluluğunda sahaya; Gökhan Köstereli, Alper Tursun, Yusuf Orhan, Emrullah Kokoç, Alperen Doğan, Cafercan Aksu, Bünyamin Cesur Karataş, Mehmet Yeniler, Hakkı Yıldız, Hayrullah Bilazer ve Halil Çelik onbiri ile çıktı.

Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca, Adem Şahan, Mehmet Özer ve Alirıza Altunbakır hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 13.30’da Darı İlçe Stadyumu’nda başladı.

 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

İlk yarıya Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

5. dakikada gelişen tehlikeli Darıca Gençlerbirliği atağında, fırsattan faydalanılamadı.

7. dakikada gelişen tehlikeli Darıca Gençlerbirliği atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Hakka topu dışarı vurdu.

10. dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında, kaleci zamanında kalesini terk ederek topu kontrol etmeyi başardı.

11. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal topu ağlarla buluşturamadı.

30. dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Emrah- Haydar paslaşmasında topla buluşan Gökhan Ünal net pozisyondan faydalanamadı.

34. dakikada gelişen tehlikeli Darıca Gençlerbirliği atağında cezaalanı içinde topla buluşan Hakkı kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Onur net pozisyonu önleyerek gole izin vermedi.

41. dakikada gelişen Darıca Gençlerbirliği atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Alperen Doğan, net fırsattan faydalanamadı.

45. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da sakatlanan Gökhan Ünal yerini Ömer Çetinbaş’a bıraktı.

İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

MAÇ BİTTİ DARICA KAZANDI

İkinci yarıya Darıca Gençlerbirliği başladı.

58. dakikada sağ kanattan serbest vuruşu kazanan Darıca Gençlerbirliği, Hakkı ile fırsattan faydalanamadı.

64. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Emrah Tacir yerini Baran Basut’a bıraktı.

66. dakikada Darıca Gençlerbirliği’nde Halil yerini Aziz’e bıraktı.

72. dakikada Darıca Gençlerbirliği’nde Alperen yerini Oktay Bala’ya bıraktı.

73. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Haydar Deniz yerini Temel Taşkın’a bıraktı.

80. dakikada gelişen Darıca Gençlerbirliği atağında kaleci Onur topu kontrol etti.

83. dakikada gelişen Darıca Gençlerbirliği Hakkı’nın kafa vuruşunda kaleci Onur topu son anda kornere çeldi. Kullanılan kornerden sonuç çıkmadı.

86. dakikada Darıca Gençlerbirliği’nde Hakkı yerini Emrah’a bıraktı.

89. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da kaleciyle karşı karşıya kalan Baran müsait pozisyondan faydalanamadı.

90. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Muhammet Serdar sarı kart gördü.

90+1. dakikada Darıca Gençlerbirliği 1-0 öne geçti. Cezaalanı dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Cafercan topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Maç Darıca Gençlerbirliği’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Editör: TE Bilisim