ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL / Van’ın sosyal medya fenomenleri ile Vangölü Aktivistleri Derneği, Van Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret etti.

 

Van’ın önemli sosyal medya fenomenleri ve Van’da son olarak 2016 yılında Van’ın en iyi STK’sı seçilen Vangölü Aktivistleri Derneği yetkilileri, Van Büyükşehir Belediyespor’a tebrik ve destek ziyaretinde bulundu.

 

 

Van Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde Van Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ile bir araya gelen sosyal medya fenomenleri ve aktivistleri Vanspor için destek çağrısında bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel şu ifadelere yer verdi: “Biz Vangölü aktivistleri Van’ın sorunları için çalışan ve çözüm yolları arayan bir derneğiz. Bugün ise Van’ımız için önemli bir konuma sahip olan Vanspor için üzerimize düşen görevleri yapmak için buradayız. Gerek biz aktivistleri gerekse de sosyal medya da önemli bir yere sahip olan sosyal medya fenomenlerimiz olarak takımımızın her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim.”

 

 

ÖZEL: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Özel son olarak, “Sizlerin de öncelikli olarak göreviniz hayırlı olsun. Vanspor için ihtiyaç olan her ne varsa sizlerle birlikte ortak çalışmaya hazırız. Gerek sosyal medya da gerekse de her türlü desteğimizin arkanızda olduğunu bilmenizi isteriz. Bizler Van için her türlü taşın altına elimizi koyanlarız. Vanspor’da Van için önemli bir değerdir. Bu yüzden de her zaman yanınızdayız. Hep birlikte sorunların çözümü için çalışacak ve spora destek vereceğiz. Bizlerle bir araya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

 

 

ÇALIM: VANSPOR HERKESİN TAKIMIDIR

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım ise gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi. Çalım şunları kaydetti: “Vanspor sadece belediyenin ve biz buradaki yönetimin takımı değil. Vanspor bu kentteki 1 milyon 100 bin insanının takımıdır. Tüm Vanlıların takımına sahip çıkması bu anlamda önemlidir. Hep birlikte burada bir aile olarak çalışıyoruz. Kurduğumuz ekip ile hedeflerimiz var. Biz ilk etapta Vanspor’u 2. Lige çıkarmak ardından kademeli olarak bu yükselmeyi devam etmek istiyoruz. Geldiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz.”

 

 

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK OLACAK

Yapılan ziyarette kulüp yöneticilerinden aldığımız bilgilere göre takımda ciddi değişiklikler olarak. 10 transfer yapmayı düşünen kulüp bu sayıyı 15’e de çıkarmayı düşünüyor. Şu an kadar önemli transferlere imza attıran takım şu ana kadar eski futbolculardan sadece Gürol’a imza attırdı. Tüm futbolcularla görüşen yetkililer transferde önemli bir yol izliyor. 2. Lig için iyi konsantre olan takım Temmuz ayından itibaren çalışmalara başlayacak. Kısa zaman içinde netleşecek olan takım ve futbolcular ile Vanspor yeniz sezona tam anlamıyla hazırlanmış olacak.

 

 

TAKIM ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞECEK

Yapılacak olan transferler dışında kulüpte Vanspor’un Vanlılar ile bütünleşmesi çalışmaları da diğer yandan devam ediyor. İlk olarak SMS çalışması ile Vanspor’a Vanlıların destek olması sağlanacak. Henüz çalışmaların tamamlanmadığı bu çalışmada kulüp yetkilileri tarafından oldukça dikkatli bir şekilde yürütülüyor. Vanlıların önemli bir isteği olan forma satın olma store ve gezici store içinde çalışmalar yapan kulüp transfer ve yeni sezonu açtıktan sonra bu çalışmalara da ağırlık verecek.

 

Gerçekleştirilen ziyarete sosyal medya fenomenlerinden Nihat Hoca gibi önemli isimler eşlik etti. Yapılan ziyaret sonrası kulüp yetkilileri tarafından tesislerin tanıtımı yapıldı. Tesislerin gezilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

Editör: TE Bilisim