ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Van Büyükşehir Belediyespor Antalya kampında 3’üncü hazırlık maçında galip geldi.

 

İkinci devre hazırlıkları için Antalya Belek’te kampa giren Van Büyükşehir Belediyespor 3’üncü hazırlık maçını Gebzespor’a karşı yaptı. Daha önce Ağrıspor ile 0-0 berabere kalan ve Sultanbeyli’ye 1-0 yenilen Van Büyükşehir Belediyespor Gebzespor’u ise 4-2 mağlup etti.

 

 

Antalya Belek’te kamp yapan Van Büyükşehir Belediyespor ile Gebzespor maçı 15.00’da başladı. Dostluk havası içinde geçen maçta Van Büyükşehir Belediyespor’un gollerini Orhan Pala (2), altyapıdan kampa götürülen ve U19 liginin gol kralı Alican Oyman ile Recep Şipal kaydetti.

 

 

Van Büyükşehir Belediyespor’da sakatlıkları biten ve takımla birlikte antrenmanlara çıkan Serkan, Akın ve İsmail riske edilip maçta forma giymezken geriye kalan tüm oyuncular müsabaka da forma şansı buldu.

 

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Van Büyükşehir Belediyespor 29 puanla 5’inci sırada yer alırken, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Gebzespor ise 21 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Van Büyükşehir Belediyespor yarın sabah antrenmanı ile kamp çalışmalarına devam edecek.

 

Editör: TE Bilisim