Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün stadı Vodafone Arena’da gerçekleştirilen çalıştaya, Van Beşiktaşlılar Derneği'de katıldı. 2011 yılında Van'da yaşanan depremlerde Van'ı unutmayan ve büyük vefa örneği sergileyen Beşiktaş'ı Van'da unutmadı. Van Beşiktaşlılar Derneği gerçekleştirilen çalıştaya da damga vurdu.

 

Beşiktaş Kulübü tarafından davet edilen 194 dernek temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, Van Beşiktaşlılar Derneği’ni geçici yönetim kurulu başkan Gani Aslan ile Beşiktaş JK kulübü kongre üyesi aynı zamanda Derneğin Onursal Başkanı Zeki Alpay ile Yönetim Kurulu üyesi Şule Gökırmak temsil etti.

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın açılış konuşmasını yaptığı çalıştay ile yurt içi ve yurt dışındaki taraftar derneklerinin kulüp ile eşgüdüm içinde çalışmasını, birbirleri ile iletişim içinde olmalarını ve dayanışmalarını sağlamak olduğu açıklandı.

 

 

GÜNEŞİN ŞEHRİNDEN SELAM GÖTÜRDÜLER

Beşiktaş Van Derneği geçici yönetim kurulu başkanı Gani Aslan çalıştay'da salonu selamlayarak başladığı konuşmasında 2011 depremine vurgu yaparak, "Sizlere güneşin şehri Van'dan selam getirdik." dedi.

 

 

Aslan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"2011 yılında felaketimize güneş oldunuz ve güneşimiz kaldınız. Depremden sonra Van'da Beşiktaş taraftarları bir ve beraber oldu. O günden başlayan büyümeyle birlikte dernek kurmak artık şart oldu. Bu yolda bize destek olan ve aynı zamanda derneğimizin onursal başkanı Zeki Alpay bey, Selçuk Kaynarkaya, Begikad Derneği Başkanı İlker Bayram'a, Avcılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğdu'ya ve Ordu Derneği Başkanı Korkut Karakoç'a teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl daha güçlü bir şekilde burada olacağız. Böyle bir çalıştayda kulüp tarafından davet edilerek yer almak Van Beşiktaşlılar Derneği adına onur verici bir gelişmedir."

 

 

Vanlı Derneğin Onursal Başkanı Zeki Alpay ve Şule gökırmak Beşiktaş JK kongre üyesi olup İstanbul ayağında yer alacak.

Geçici yönetim kurulu ise; Gani Aslan, Salih Gökçenay, Servet Aktaş, Diyadin Behcet, Fehmi Kaya, Ahmet Bilici olarak belirlendi.

 

Editör: TE Bilisim