ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Fenerbahçe’de yapılan Futbol altyapı Seçimleri’nde 2 Vanlı genç başarı göstererek ikinci aşamaya katılma hakkı elde etti.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Genç Futbol Takımlarına oyuncu kazandırmak amacıyla, 07-08-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen yurt içi futbol seçmelerin 2 Vanlı genç seçildi. 2004 ve 2006 Van doğumlu gençler seçmelerde birinci aşamayı geçerek ikinci aşamaya katılmaya hak kazandı.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Genç Futbol Takımlarına oyuncu kazandırmak amacıyla, 07-08-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen yurt içi futbol seçmeleri ve 30 Haziran -01-02 Temmuz tarihlerinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde düzenlenen yurt dışı seçmelerine katılan adaylar, Futbol Altyapı/GGP Teknik Heyeti tarafından değerlendirildi.

Yapılan değerlendirme sonucunda, seçmelerin ilk aşamasında beğenilen ve ikinci aşama için sezon başlangıcında antrenmanlara davet edilecek olan adayların isim liste hazırlandı. Hazırlanan liste 2004 ve 2006 Van doğumlu 2 gencin yer alması ise dikkat çekti. 2004 doğumlu Abdullah Taynir ile 2006 doğumlu Berat İşkol ilk aşamada başarılı bir grafik çizerek ikinci aşamaya katılmaya hak kazandı.

 

TÜM SEÇMELER İÇİN TIKLAYIN:

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=56695

Editör: TE Bilisim