ŞEHRİVAN ÖZEL - Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akadamesyenlerinden Erdoğan Özel tarafından kurulan ve iki yıldır Van Gölü Aktivistleri adıyla önemli işlere imza atan dernek TRT Kurdi ekranlarına konuk oldu.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir dernek olan Van Gölü için başlattıkları kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken ve Van'ın tanıtımında da büyük rol oynayan Van Gölü Aktivistleri Van ve çevre iller konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bir çok yerde şubeler oluşturmaya da başlayan dernek Van Gölü için oluşturduğu farkındalıktan sonra geçtiğimiz günlerde de Turizm Fuarı'nda Van Balığı konusunda önemli bir etkinlik yapmış ve Van Balığı'nın tanıtımında önemli bir çalışmaya imza atmıştı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Van'ın Enleri ödül töreninde de Van'ın en iyi STK'sı seçilen Van Gölü Aktivistleri Derneği, bu gelişmelerden sonra TRT tarafından Ankara'ya davet edildi. Erdoğan Özel ve bir ekiple konuk edilen aktivistler hem Van'ın tanıtımında rol aldı hem de Van'a dair birbirinden güzel bilgileri izleyiciler ile paylaştı. Sazlı ve sözlü programda Van adına önemli bir program tüm Türkiye ile paylaşılmış oldu.

 

İŞTE TRT EKRANLARINDA YAYINLANAN O PROGRAM

 

Şehrivan

Editör: TE Bilisim