ŞEHRİVAN HABER - Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Van Alışveriş Festivali (Van Shopping Fest) için dört bir koldan hazırlıklar sürüyor.

 

Bu yıl Van Valiliği tarafından düzenlenen ve kentteki bir çok kurum ve kuruluşunun da paydaş olduğu Alışveriş Festivali için belediyelerde de hazırlıklar tamamlandı. 15 Mart - 5 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan festivalde dolu dolu ve renkli bir dönem için kolları sıvayan Van Valiliği bir taraftan da kentin tanıtımı noktasında önemli çalışmaların startını verdi.

 

Valilik eliyle çalışmalar yürütürken sosyal medya da festivalin ve Van'ın Türkiye gündemine oturması için kollar sıvandı. Festivalin daha büyük kitlelere ulaşması için sosyal medyada Türkiye gündemine girmek için yapılacak olan çalışmada #ŞimdiVandaOlmanınTamZamanı etiketiyle de mesajlar paylaşılacak. Bu anlamda gündem yaratma ile ilgili ilk adım da Van Valisi Zorluoğlu'dan geldi. Bugündem itibaren kampanyaya büyük bir destek verilmeye başlandı.

 

 

#ŞimdiVandaOlmanınTamZamanı diyerek kampanyanın startını veren Zorluoğlu'nun bu mesajıyla birlikte gün boyunca bu etiketle Van ve Alışveriş Festivali konusunda büyük bir katılım sağlanması bekleniyor. 

 

Daha önce de Van ve Van ile ilgili sosyal medya kampanları Türkiye gündemine taşıyan Burhan İnan ise sosyal medya hesabından tanıtım çalışmasının yarın 20.00 itibariyle başlayacağını duyurdu. Bu etiket ile hem festivale dikkat çekilmiş olacak hem de Van tanıtımı anlamında da önemli bir adım atılmış olacak.

Editör: TE Bilisim