ŞEHRİVAN ÖZEL - "Gönül Köprüsü" organizasyonu kapsamında bazı programlara katılmak üzere Van'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın imamlığında namaz kıldı.

 

Türkiye'nin 81 ilinde düzenlenen "Gönül Köprüsü" programı hafta sonu Van'da da düzenlendi. Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Ankara Sanayi Odası (ASO) arasında yapılan protokol ve "Sivil Toplum Buluşması"na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.

 

Van TSO'da düzenlenen toplantının ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet eden Bakan Soylu, Vali Taşyapan ve beraberindekiler, daha sonra Edremit Belediyesi tarafından ilçe sahilinde kurulan iftar çadırında iftar açtı.

 

İftar programından sonra Tuşba ilçesinde şehit ailesini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindekiler, Yukarı Norşin Camisi’nde kılınan teravih namazının ardından Van’dan ayrıldı.

 

Namaza Van Valisi İbrahim Taşyapan imamlık yaparken, başta İçişleri Bakanı Soylu olmak üzere devlet erkanı, müdürler ve çok sayıda vatandaş ise saf tuttu. Namaz kılınırken çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER


Editör: TE Bilisim