ŞEHRİVAN HABER – Van Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (Van TSO) Van Büyükşehir Belediyespor’a destek amacıyla 110 adet kombine bilet alımı gerçekleştirdi.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner, başkanlığında Van Büyükşehir Belediyespor kulübüne destek olmak amacıyla toplandı.

 

 

VAN TSO’DAN VANSPOR’A TAM DESTEK

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Van Büyükşehir Belediyespor kulübüne destek olmak amacıyla 110 adet kombine bilet alma kararı aldı.  Kendi kişisel çabaları ile yapılacak destek ile her bir yönetim kurulu üyesi tanesi 600 liradan 10 adet kombine alırken, toplamda 11 yönetim kurulu üyesi 110 kombine bilet almış oldu. 66 bin lira tutarındaki kombine bilet ücretleri Van Büyükşehir Belediyespor kulübüne teslim edilecek.

 

BİNER: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ

 

Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Biner, Van Büyükşehir Belediyespor’un kent için önemli bir spor kulübü olduğunu ifade etti. Biner, “Van TSO Yönetim Kurulu olarak kendi imkânlarımızla bu desteği sağlıyoruz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bu kent için yapılacak her çalışmada elimizi imkânlarımız ölçüsünde taşın altına koyuyoruz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ortak bir amaç için ortak hareket ettiğimiz için. Umarım Van Büyükşehir Belediyespor’a gereken destek sağlanır, gerekli ilgi gösterilir. Sonuçta Van adıyla biliniyor. Hepimizin ortak amacı Van ve Van’a katkı sunmaktır.” ifadelerini kullandı.

 

 

YALÇIN’DAN VAN TSO’A TEŞEKKÜR

 

Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yalçın ise, Van TSO yönetim kurulu toplantısında hazır bulunarak verilen destek için teşekkür etti.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim