Van Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından hazırlanan “Kutlu Doğum Haftası” etkinliğinde yurtta çalışan başarılı personellere plaket verilmesiyse sona erdi.

 

Zeve Kampüsü’nde bulunan Melikşah Kız Yurduna konferans salonunda düzenlenen programın aÇılış konuşmasını yapan Kredi Yurtlar Kurumu Van Bölge Müdürü Mehmet Şerif Özalp, Öncelikle İslam alemin öncüsü olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S) dünyaya gelişinin yıl dönümünü kutlamak için siz değerli öğrenci ve personellerle aynı yerde bulunmanın sevincini yaşamak benim için büyük bir onurudur. Çocuklarını bize emanet eden anne ve babaların gözü arkada kalmasın. Bize emanet ettikleri öğrencilere en iyi hizmeti vermek için bütün çalışanlarımızla gece gündüz hizmet vermek için en iyisini yapacağımızdan emin olsunlar.Emektar çalışanlarımız öğrencilere çocukları gibi bakmakta olduğunu bilmenizi isterim.Öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

 

 

Gecede İmam Hamza Toprakoğlu tarafından Peygamberimizin hayatı anlatılırken programa iştirak eden herkese gül, lokum ve hadis kitapları hediye edildi. Yapılan program sonunda başarılı olan bir çok personele KYK Bölge Müdürü Mehmet Şerif Özalp ve yurt müdürleri tarafından plaket verildi.

 

Editör: TE Bilisim