ÖMER ALTINAL/ŞEHRİVAN ÖZEL

 

Trend Kurumsal Medya adıyla Van’da reklam ve tanıtım faaliyetlerini yürüten kurumsal TKM ajans, Van’da fark yaratan bir kuruluş olmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar önemli projelerin altında imzası olan TKM, Van’ın ilk kurumsal reklam ve tanıtım ajansı olurken, Van Shopping Fest gibi büyük çalışmaların da oluşumunda aktif rol oynadı. Trend Kurumsal Medya, kurulduğu günden bu yana Van’ın önemli markalarının oluşmasında rol almaya devam ediyor. Entegre iletişim hizmetleri sunmak amacıyla kurulan ve Van’daki ilk PR firması olan Trend Kurumsal Medya, Van’da önemli markalara kurumsal kimlik kazandırıyor.

 

PR ONLARIN İŞİ...

Markalara değer katan ve markaların oluşmasında önemli bir PR ajansı olan TK Medya, 15 Mart’ta start alacak Van Shopping Fest gibi önemli çalışmaların altında da imzası olan bir firma. Kurulduğu günden bu yana Van Magazin adlı dergi, Menua TV, Mobil Bilboard Araçları, Van Büyükşehir gibi önemli oluşumların ve markaların ve yeniliklerin Van’daki faaliyetlerini hayata geçiren firma oldu. Genç bir isim olan Muhammad Hatipoğlu tarafından kurulan ve başarılı çalışmalara imza atan TK Medya, Van’daki önemli firmaların tanıtımında aktif rol oynayan ve arka planında büyük işlere imza atmayı başaran bir kurumsal medya tanıtım şirketi olarak çalışıyor.

 

BİR MARKA DAHA BÜNYESİNE EKLENDİ

Hem marka üreten, hem markaları destekleyen bir oluşum olan TK Medya, şimdiye kadar marka değerini ve marka bünyesinde yer alan firmaları desteklediği gibi önemli bir yatırımın da sahibi oldu. TK Medya bünyesine Türkiye’nin önemli hediyelik eşya markası olan Bun Design markasını kattı. TK Medya’nın bu yatırımı Van AVM’de önümüzdeki günlerde açılacak.

 

 

VAN SHOPPİNG FEST HEYECANI

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Van Shopping Fest’in tanıtım ve PR’ını da yürüten firma bu yıl da festival konusunda dört koldan çalışmalar yürütüyor. Tanıtım afişlerinden festivalle ilgili tüm kurumsal çalışmaları hazırlayan TK Medya bu yılki çalışmalarda da yine arka planda festivali güçlü bir şekilde işlemeye devam ediyor. Trend Kurumsal Medya Van Shopping Fest'in kurumsal çalışmalarını devam ettirmekle beraber şu sıralar kentin rengarenk olmasını sağlayan tüm süslemeleri de yapan PR ajansı olarak da dikkat çekiyor.

 

 

Editör: TE Bilisim