Van'da salon futbolunda şampiyon olan Fevzi Geyik Erkek Futsal takımı bölge birinciliği için Bingöl'e hareket etti.

 

Kafilede başkan olarak okul müdürü Harun Yeşilova, takımdan sorunlu "yaşlı kurt" lakaplı Mahmut Kipici ve beden eğitimi öğretmeni Emin Öncel yer aldı. Sabah yola çıkan Fevzi Geyik okul takımı, kentlerine kahvaltı ile uğurlayan Kolcuoğlu kebap salonunu yetkililerine teşekkür etti.

 

Bingöl'de bölge birincisi için mücadele edeceklerini söyleyen okul müdürü Harun Yeşilova, "Van'ımızı birçok spor dalında başarıyla temsil edip il dışında en iyi dereceleri getirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bize büyük katkıları olan valimiz Murat Zorluoğlu'na ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Takımdan sorumlu müdür yardımcısı Kipici ise,

 

"Van da yapılan maçlarda yenilgi yüzü görmeden toplamda 43 gol atıp 3 gol yedik ve Van şampiyonu olduk. Yarın oynayacağımız bölge turnuvasında 12 ilden gelen takımlarla karşılaşacağız. Tek hedefimiz bölgede şampiyon olup Van'ımızı en iyi şekilde temsil etmektir. Bölge birinciliği için Diyarbakır, Elazığ, Bingöl, Iğdır, Bitlis, Hakkari, Siirt, Muş, Tunceli, Batman, Ağrı ve Şırnak'tan gelen takımlarla karşılaşacağız. Okulumuza bu yıl gelen beden eğitimi öğretmeni Emin Öncel'e de yaptığı bütün çalışmalar için teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilisim